Placeholder

Hviezdne tváre sa spojili pre dobrú vec: DRAŽBA tenisovej rakety Dominiky Cibulkovej!

V sobotu 19. Augusta sa v areáli HS Centra v Piešťanoch na Hlbokej ulici uskutoční 1. ročník charitatívneho mediálneho tenisového turnaja s názvom PLAY 4 CHARITY. Záštitu nad týmto podujatím prevzal prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska.

Známe osobnosti si zmerajú sily vo štvorhre, verejnosť ich môže prísť povzbudiť od 13.00. “Ľudia sa môžu tešiť na tenisovú exibíciu osobností a autogramiádu. Zároveň budú môcť zakúpením reklamných predmetov turnaja prispieť tým, ktorí to potrebujú a vyhrať zaujímavé ceny,” hovorí hlavný organizátor pudajatia z agentúry W.R.P.R. Ivan Rudolf.

Akciu podporila aj tenistka Dominika Cibulková, ktorá venovala podpísanú raketu a tenisky, ktoré budú predmetom dražby.


 

Výťažok z nej, tak ako z celej akcie poputuje tento rok do našej neziskovej organizácii Deťom s rakovinou, ktorá funguje priamo na Klinike detskej hematológie a onkológie DFNsP Bratislava.

“V piešťanoch sa stretnú špičkové osobnosti z rôznych oblastí, účasť prisľúbili okrem iných Peter Bondra, Ján Ďurovčík, Miroslav Karhan, Karina Habšudová, Filip Túma, Marián Slovák či Zuzana Mauréry a mnoho ďalších,” hovorí o účasti hviezd na PLAY 4 CHARITY riaditeľ turnaja a známy športový moderátor Dušan Gabáni.

Ďakujeme. Aj vďaka vám je cesta detí s rakovinou jednoduchšia.

 

 

Zdroj: Športky, TASR