Placeholder

Toto sme my

Osobný prístup k pacientom, rodinám, personálu, darcom, podporovateľom a ku všetkým, s ktorými spolupracujeme, je pre nás veľmi dôležitý. Preto by sme sa vám chceli predstaviť v trochu neformálnom svetle, aby ste aj vy vedeli, kto sa v kancelárii Deťom s rakovinou n.o. nachádza. Toto sme my!

Daša Malá Fabšíková

Daša je nositeľkou riaditeľského žezla Deťom s rakovinou n.o. Je plná pozitívnej energie a veľa sa usmieva. Často nám nosí do kancelárie všelijaké dobroty, aby sme nehladovali. Verí v ľudí, rada s nimi pracuje a vidí v nich potenciál aj vtedy, keď ho oni sami nevidia. Má ich nesmierne rada! Okrem iného má rada porcelánové hrnčeky, knihy, svojho manžela a samozrejme – svoj tím. Je akčná a stále v pohybe!

Katarína Bagľašová

Katka bola od roku 2017 do skorého leta 2020 riaditeľkou organizácie.Nedávno sa jej narodila malá Lea a tak si Katka užíva bábätko a raz za čas sa nám prídu ukázať. Stále je však súčasťou tímu na pozícii ekonómka. Katka je nadšenou pestovateľkou všetkého možného i nemožného v jej záhradke. Keď som sa jej pýtala, ako by si sa definovala, povedala, že je ten typ človeka, ktorý má rád jednoduchý život bez zbytočností.

Monika Grančičová

Monika je v neziskovke od leta 2020. Aklimatizovala sa veľmi rýchlo a dnes pracuje ako na bežiacom páse. Jej filozofiou je, že každý deň si zaslúži aspoň malú oslavu a treba sa z neho tešiť! Keby mohla, precestovala by celý svet a z každého miesta by si zobrala nejakú rastlinku. Jej srdcu je veľmi blízky slovenský folklór a naše krásne hory.

 

Nicol Rácová
Naša Nika je naozajstným osviežením a zároveň najmladšou členkou našej kancelárie. Popri práci v DSR študuje žurnalistiku a je nadšenkyňou online aj offline sveta. S nadšením a láskou sa stará o naše sociálne siete, aby ste boli informovaní o dianí u nás. Okrem iného si vždy nájde čas a skočí na oddelenie stretnúť sa s deťmi a rodičmi. K šťastiu jej stačí káva a dobrí ľudia!

 

Ivana Márföldiová

Ivka sa ku nám pridala len nedávno, ale jej pôsobenie je výrazne cítiť. Do nášho rýchleho sveta, ktorý je stále v pohybe priniesla kus pokoja a harmónie. Jej láskavý úsmev a milé slovo sa dotkne každého. Vždy si nájde čas, aby si vypočula toho, kto to potrebuje. Na čo si však čas väčšinou nenájde je uvarený obed a tak často skončí pri vifonke. My s tým však niečo urobíme!

 

Nicol Rácová,

Deťom s rakovinou n.o.